El GrupTG DX present a la Jornada de Mobilitat als Polígons Industrials d’Asinol

El passat dimecres les empreses del GrupTG DX vam ser presents a la jornada “Reptes de Mobilitat als Polígons Industrials”, organitzada per l’Associació Industrial Olesa (Asinol) a la Casa de Cultura d’Olesa de Montserrat. Entitat sense afany de lucre, integrada per empreses industrials i de serveis de tots els polígons industrials d’Olesa de Montserrat. L’ASINOL es va constituir el juny del 2021 amb l’empenta d’un grup de 13 empreses del municipi i amb el suport de l’Ajuntament i de la Unió de Polígons Industrial de Catalunya (UPIC).

La sessió va comptar amb la presència de Carme Pros, CEO del GrupTG DX i secretària d’Asinol; Miquel Riera, alcalde d’Olesa de Montserrat; Miquel Vives, Regidor de Mobilitat d’Igualada i Vicepresident de l’AMTU; Sílvia Solanellas, directora Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) i Ramon Talamàs, president de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa.

Les ponències de la jornada van anar a càrrec d’Albert Bigorra, Responsable projectes de sostenibilitat de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC); Daniel Garcia i Tarrazona de Bus4.me; Marc Bisbal, de MasatsTG DX;  Francesc Xandri i Jordi Font, de Cinesi i Sara Ortiz, de Col·lectiu Punt6. La sessió va ser moderada per Rosa Pons, dinamitzadora de l’Associació Industrial Olesa.

bus4.me i ElMeuBus DX, també present a la jornada

Daniel Garcia i Tarrazona, product manager de la solució tecnològica bus4.me va poder explicar els avantatges que té implantar el servei de transport a la demanda a l’hora de millorar la mobilitat als polígons industrials. Per altra banda, Marc Bisbal, cap d’oficina de MasatsTG DX va explicar de primera mà el cas d’èxit d’autobús a la demanda amb ElMeuBus DX al polígon industrial de Les Comes a Igualada.